Yvonne Hallmans Photography

en For english click here

Yvonne Hallmans – christoyvon@gmail.com – (0034) 649 609 484 brood

In de jaren ’90 heb ik in Den Haag de studie Fotografie gevolgd. Geboeid door mensen in hun authentieke leefomgeving, fotografeerde ik vooral portretten. In een enkel moment uit hun dagelijks bestaan probeerde ik iets van hun verhaal vast te leggen. De reisreportages die ik maakte verkocht ik o.a. aan bladen als Azië, Op Pad en Pro Motor. Daarnaast werkte ik in opdracht voor verschillende bedrijven zoals ING, IND en Mercedes Benz.

In 2005 ben ik naar Zuid Spanje geëmigreerd. Ik woon in het prachtige Andalusië en heb me steeds meer toegelegd op landschapsfotografie. Ik probeer met mijn foto’s niet alleen de schoonheid van het landschap vast te leggen, maar ook iets van de ziel van het landschap, de magie.

Op deze webgalerij kunt u een greep uit mijn foto’s bekijken. De foto’s zijn per thema gerangschikt en zullen met regelmaat ververst worden met nieuw aanbod. De foto’s zijn te koop en zullen, afhankelijk van het formaat en het aantal afdrukken, vanaf € 50,- (voor een A4) kosten. De foto’s op ansichtkaart worden verkocht per samengestelde bundel van 5 kaarten, een bundel kost 5 euro.

Natuurlijk kunt u mij ook inschakelen voor een opdracht op maat. Bel gerust om te informeren over de mogelijkheden. We kunnen dan op basis van overleg tot een prijsafspraak komen. Ik woon in Spanje, en kan hier foto’s met een mediterrane sfeer maken. Maar ik ben ook regelmatig in Nederland, dus ook daar kan ik ingezet worden voor een opdracht. Mijn foto’s worden nu verkocht via exposities, kunstmarkten en internet. Veel plezier op deze site, en mocht je een vraag hebben, belangstelling voor een foto of een opdracht hebben: laat gerust van je horen.

Ps. wij verhuren op deze prachtige locatie ook een gastenverblijf en een caravan; mocht u interesse hebben, neem dan eens een kijkje op www.casabayacas.com

Yvonne Hallmans – christoyvon@gmail.com – (0034) 649 609 484 brood

In the 90´s I graduated in photography from the Academy of Art in The Hague. I then started to travel to enjoy and capture the beauty of the world. I was especially attracted to the people and the colours of every country I visited. Every portrait tells a story and allows us to catch a glimpse of a different lifestyle. The photos were published by several magazines. In Holland I also worked for varios companies making portraits.

In 2005 I left Holland to start a new life in Spain in the beautiful Alpujarra region. Here I became more and more inspired by nature and its changes; I try to take natural moments that seem unreal when captured in the photos.

My pictures go around the world via expositions, art markets, internet and postcards.

I hope you will enjoy my website and let me know if there´s anything I can do for you.